Як обрати меблі для дому

17.02.2022

479

Якщо ви плануєте обставити свою квартиру або будинок, спочатку дізнайтеся, як правильно підібрати меблі. Час, коли кращим рішенням була покупка комплекту меблів, вже в минулому. Сьогодні в моді еклектика і творчий підхід в оформленні інтер'єру, що дозволяє порушувати правила. Для економії можна скористатися принципом поєднання «високого і низького», що дозволяє створювати ефект шикарної обстановки вірним підбором дорогих і звичайних речей.

Також при виборі дивана треба приділити увагу матеріалам, з яких виготовлений його каркас і м'яка частина. Чим міцніший каркас, тим більше прослужить диван. Дешеві дивани, як правило, виробляються з не дуже якісного соснового бруса, дивани середньої цінової категорії - з високоякісного соснового бруса, першосортної фанери, облицювання робиться з бука. Дорогі дивани нерідко цілком робляться з бука. Міцність каркаса залежить і від товщини бруса - чим вона більша, тим краще.

Якщо ви підбираєте диван як спальне місце, потрібно звернути увагу на те, з чого виготовлений настил. Щоб зберегти здоров'я хребта, радимо вибирати диван з комбінуванням пружин і товстого багатошарового наповнювача.

Найважливішою частиною ліжка є каркас, опора і матрац. Каркас повинен відповідати розмірам матраца і бути міцним. Ви можете вибрати каркас з натуральної деревини або масиву, а також шпону. Більш міцними та надійними вважаються дерев'яні ліжка з твердих порід деревини - бука, дуба або ясена.

Як обрати меблі для дому

Якщо ви плануєте обставити свою квартиру або будинок, спочатку дізнайтеся, як правильно підібрати меблі. Час, коли кращим рішенням була покупка комплекту меблів, вже в минулому.

  • Якість важливіша за кількість. Добротні меблі нерідко дорожчі не тільки через незвичайне дизайнерське рішення, але й характеристики матеріалів і особливості збирання, які гарантують багато років експлуатації.
  • Чим частіше використовується обраний предмет меблів, тим більше коштів потрібно на нього витратити.
  • Потрібно перевіряти якість збирання.
  • Корпус меблів повинен бути виготовлений з міцної деревини, а полірування та оббивка з хорошою зносостійкістю.

Шафу, як і решту меблів для дитячої кімнати, треба підбирати з урахуванням розміру кімнати - маленькій кімнатці потрібна досить містка, але компактна шафа. Оскільки шафа призначена для дитини, у неї не повинно бути гострих кутів, об які можна травмуватися. В якості матеріалу переважна натуральна деревина, облицюванням може послужити безпечний пластик.

Вона подивилася на меблі, і їй раптом так захотілося, щоб диван простягнув до неї руки та обійняв її.

LOUIS VITON

У дитячій кімнаті обов'язково повинно бути ліжко, письмовий стіл, шафи для книг, одягу та іграшок, а якщо в кімнаті досить місця, то і підставка під ТБ і аудіо апаратуру. При виборі ліжка потрібно спиратися на його зручність, оскільки воно повинно гарантувати дитині міцний сон і правильну поставу. Крім того, вам знадобиться ортопедичний матрац.